ویزای آذربایجان

ویزای آذربایجان و اطلاعاتی در مورد ویزای این کشور

همانطور که می دانید برای سفر به کشور آذربایجان،نیاز به اخذ ویزای آذربایجان خواهید داشت.ما در این مقاله قصد داریم تا در مورد اینکه چطور می توانید نسبت به اخذ ویزای آذربایجان اقدام کرده و برای سفر به این کشور زیبا آماده شوید،اطلاعاتی ارائه دهیم.در ادامه همراه باکوهلدینگ باشید تا شرایط اخذ ویزای لیبل و الکترونیک کشور آذربایجان را برای شما شرح دهیم.

انواع ویزای آذربایجان

باید خاطر نشان شویم که بیشترین هدف ما از توضیحات این مقاله در زمینه ی ویزای توریستی است و تنها جزئیاتی از انواع ویزای این کشور برای شما شرح خواهیم داد.لذا با انواع ویزای این کشور آشنا شوید تا در ادامه به تشریح سوالات و نکات ویزای این کشور بپردازیم.انواع ویزای این کشور عبارتند از :

  • ویزای کار
  • ویزای تجاری
  • ویزای پزشکی
  • ویزای توریستی
  • ویزای دیدار با بستگان
  • ویزای علمی و آموزشی
  • ویزای فرهنگی و ورزشی
  • ویزای اهداف انسان‌ دوستانه

ما بیشتر در زمینه ویزای توریستی و کار فعالیت داریم و در صورتیکه فردی قصد اخذ انواع ویزای این کشور را داشته باشید،می توانیم با مشاوره های تخصصی نسبت به اخذ انواع ویزای این کشور به او کمک کنیم.پس در صورت نیاز با ما در تماس باشید.

ویزای توریستی و شرایط اخذ آن

مطالب مرتبط

بهتر است بدانید که به دو روش می توان نسبت به اخذ ویزای توریستی اقدام کرد :

  1. ویزای لیبل
  2. ویزای الکترونیکی

در صورتیکه قصد دارید نسبت به اخذ ویزای لیبل اقدام کنید،باید بدانید که نمی توانید به صورت مستقیم به سفارت کشور آذربایجان مراجعه کنید و درخواست ویزای لیبل دهید.برای این کار باید به یک آژانس مسافرتی معتبر و کارگزار باکو مراجعه کرده و با ارائه ی یک قطعه عکس رنگی و پاسپورت به همراه هزینه ی ویزا ،نسبت به اخذ آن اقدام کنید.معمولا حدود ۱۰ روز زمان خواهد برد تا ویزای شما آماده شود.

اما اگر قصد دارید نسبت به اخذ ویزای الکترونیکی آذربایجان اقدام کنید،باید بدانید که تنها با ارائه ی اسکن رنگی صفحه اول پاسپورت خود به همراه هزینه ی ویزا می توانید این کار را انجام دهید.توجه داشته باشید در صورتیکه امکان پرداخت ارزی دارید، برای اخذ Evisa یا ویزای الکترونیکی می توانید از طریق سایت آسان ویزای آذربایجان با پرداخت هزینه ۲۳.۵ دلار نسبت به اخذ آن اقدام کنید.اما اگر امکان پرداخت ارزی ندارید،می توانید با پرداخت هزینه ۳۰ دلار از طریق آژانس های مسافرتی اقدام کنید.در جریان باشید که ممکن است حدود ۴ روز زمان ببرد تا ویزای شما آماده شود.

همچنین لازم به ذکر است که ویزای الکترونیکی را می توان به صورت فوری درخواست داد که ۳۰ دلار نسبت به ویزای عادی این کشور گران تر است.

چند نکته در مورد ویزای آذربایجان

  • ویزای توریستی قابل تمدید نیست.
  • با ویزای توریستی شما نمی توانید کار کنید.
  • همراه داشتن پرینت ویزای الکترونیکی برای عبور از مرز الزامی است.
  • در حال حاضر ویزای مرزی در مرزهای زمینی ایران و کشور آذربایجان وجود ندارد.
  • اگر به صورت هوایی به شهر باکو سفر می کنید،می توانید با پرداخت ۲۶ دلار ویزای فرودگاهی در فرودگاه درخواست دهید.
  • در صورتیکه طی ۶ ماه اخیر به کشور ارمنستان سفر کرده باشید،ممکن است با مشکلاتی برای اخذ ویزای این کشور مواجه شوید.
  • ویزای توریستی دارای ۳ ماه اعتبار است و در طول ۳ ماه می توانید ۱ ماه اقامت داشته باشید.در واقع به صورت عادی شما تنها می توانید ۱۴ روز با این نوع ویزا اقدامت داشته باشید و اگر قصد اقامت بیش از ۱۴ روز در شهر باکو یا هر کدام یک از شهرهای کشور آذربایجان را داشته باشید،می توانید با مراجعه به اداره مهاجرت در شهر باکو،با پرداخت هزینه چند منات(واحد پول آذربایجان) – آن ها را در جریان گذاشته و تا سقف ۱ ماه اقامت داشته باشید.

امیدواریم که این مقاله برای شما مفید واقع شود.همچنین در صورتیکه قصد اخذ ویزای آذربایجان،رزرو هتل های باکو،تور باکو و تور زمینی باکو را دارید،با ما در تماس باشید.

۱۰۰%
ویزای لیبل و الکترونیکی آذربایجان
  • ارزانترین قیمت ویزای آذربایجان
ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.